Wat is De Ontmoeting?

De Ontmoeting is een multidisciplinair kunstproject waarin de ontmoeting tussen kunstenaars, buurtbewoners, buurtkinderen en cultureel ondernemers centraal staat.

Programma:
Het programma zal bestaan uit workshops, exposities op verschillende locaties, een kunstroute, een podiumprogramma en een obelisk waarop door kunstenaars geportretteerde bewoners gepresenteerd worden.

Waar/Wanneer:
De ontmoetingen zullen plaatsvinden in deelgemeente Kralingen in de periode juni-september 2006: 
- portretten die zullen worden gemaakt door kunstenaars van buurtbewoners, ondernemers en andere (buurt)kunstenaars: videoportretten, fotografische portretten, interviews en getekende en geschilderde portretten
- workshops gegeven door kunstenaars waarin buurtbewoners en buurtkinderen elkaar tekenen, schilderen en fotograferen
- rondleidingen van kunstenaars aan buurtbewoners en buurtkinderen langs exposities, ateliers en kunst in de openbare ruimte
- informele bijeenkomsten tijdens de opening, het podiumprogramma en intiemere optredens in galeries, horeca e.d.

Portret:is het centrale thema van ´de Ontmoeting´.
Door middel van een van de oudste onderwerpen in de kunstgeschiedenis, willen de organisatoren op diverse manieren verschillende doelgroepen kennis laten maken met dit thema en met elkaar.

Deelname:
We zoeken kunstenaars, bewoners, ondernemers, galleristen, scholen, sociaal cultureel werkers, opbouwwerkers e.a. die samen met ons van De Ontmoeting een succes willen maken.
Voor meer informatie mail: info@nulldeontmoeting.eu

projectteam:de Rotterdamse kunstenaars, Trix Berkhof, Ron Blom en Willem van Hest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *