CroosArt Straat Expo in het Schutterskwartier 
5 / 6 oktober 2013

croosart
Schutterskwartier, Nieuw-Crooswijk, Rotterdam

Een weekend vol straatkunst tijdens de CroosArt Straat Expo in het Schutterskwartier.
Komend weekend, op 5 en 6 oktober veranderen de straten van het Schutterskwartier in Nieuw-Crooswijk in één grote galerie met buitenkunst tijdens de CroosArt Straat Expo. Kunstenaars en streetartists met een hart voor Crooswijk pakken dichtgetimmerde ramen en lelijke plekken in de wijk aan en transformeren die met kwast en spuitbus tot aantrekkelijke kunstplekken. Deelnemende kunstenaars aan de Straat Expo zijn: Robert Rost, Rikkert Mullenders, 2-DOPE, Out of Order, Kamp Horst, Atelier de Hoofdzaak, Perry de Man, Darrin Umboh (Leyp), Willem van Hest en De Paradijsvogels (RUL3RS, Said Lechheb, Michiel Stapel en Felix Spanjaard) Opening om 13.00 uur bij de Rakakker op de Rakstraat.